Single Blog Title

This is a single blog caption

Deze week in Paradox: Jan Akkerman 7.0 & friends, King Ayisoba, Fernando Lameirinhas Trio, TEMKO, Phil Bee’s Freedom en meer …


Deze week in Paradox opvallend veel wereldmuziek met het Portugese Fernando Lameirinhas Trio en de Ghanese superster King Ayisoba met zijn band.

Verder pittige gitaarmuziek van de jarige Jan Akkerman (die gasten op zijn feest heeft uitgenodigd als Benjamin Herman, Bert Heerink, Leif de Leeuw en Laurie Akkerman), is er een optreden van de “Beste Bluesband van Nederland” Phil Bee’s Freedom (bron Dutch Blues Foundation) en presenteert het mixed minimal chamber metal ensemble TEMKO haar nieuwe project Lunardat ze uitvoeren op zelfontworpen en tot voorheen onbestaande instrumenten.

Verder deze week de Jazzsessie onder leiding van gitarist Erik Verberne (di 21 mrt), is er een Milieucafé met thema’s als boeken, dichters, muziek & politiek (do 23 mrt) en vind er op datzelfde moment een concert plaats in Jupiler zaal van 013 Poppodium van “Over The Rhine” (do 23 mrt). Bezitters van een ParaPas of ParaCard kunnen met 50% korting naar dit concert in 013 Poppodium. Nog zo’n extra voordeel van die Paradoxpassen!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply