Single Blog Title

This is a single blog caption

Paradox en Omroep Tilburg slaan de handen ineen

Muziekpodium Paradox en Omroep Tilburg zijn een samenwerking aangegaan. Afgelopen woensdag resulteerde dat in de eerste aflevering van het TV-programma Paradox Live, die werd uitgezonden op de lokale zender. In het programma komen delen van concerten in het Tilburgse podium voorbij en is er ruimte voor het verhaal achter de artiest.

Voor Paradox is de stap naar het TV-scherm niet nieuw. Optredens werden al eens eerder uitgezonden, maar met het nieuwe concept, de nieuwe presentator én de regelmaat waarin nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, is er volgens het podium een stap voorwaarts gezet.

Ook voor Omroep Tilburg is het programma een aanwinst. De zender is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe programma’s en Paradox Live vormt daarin een mooie aanvulling. Naast het dagelijkse Omroep Tilburg Nieuws vormen programma’s als CulTuur, het nieuwe filmprogramma Take 13 en nu ook Paradox Live voor een stevige basis om de Tilburgse cultuur uit te dragen.

Paradox Live is tweewekelijks op woensdagen vanaf 19:30 uur te zien op Omroep Tilburg. Daarnaast zal het programma vanaf april ook worden uitgezonden op het digitale TV-kanaal Stingray DJAZZ, voorheen bekend als DJAZZ TV.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply