Single Blog Title

This is a single blog caption

Parapas- & Paracardhouders met korting naar Marcus Miller in 013 POPPODIUM!

Marcus Miller

013 POPPODIUM biedt de trouwe Paradoxbezoeker een uitgelezen mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het concert van meester-bassist en levende legende Marcus Miller bij te wonen. De bezitters van zowel een ParaPas als ParaCard betalen via de Paradox website slechts €23,00 (in plaats van de reguliere prijs van €28,00 plus bespreekkosten €2,60). Je bespaart zo maar liefst €7,60 op je kaartje! Voor kaarten ga naar: Marcus Miller tickets 

Op dinsdag 14 november speelt Marcus Miller in Tilburg.  Veel bekendheid verwierf hij door mee te werken aan Miles Davis’ succesalbum ‘Tutu’. Maar daarnaast bouwde de geboren Amerikaan door de jaren heen gestaag aan een reeks succesvolle soloalbums.

Marcus is al ruim drie decennia een vaste kracht in de muziekindustrie, niet alleen als bassist, maar ook als componist, arrangeur en producer. Het was Miller die de carrière van Miles Davis begin jaren ’80 weer op gang bracht, maar hij werkte ook met grote namen als David Sanborn, Eric Clapton, Paul Simon, Aretha Franklin, Jay-Z en Snoop Dogg. Miller opereerde gedurende zijn carrière over alle genres (zelfs opera!), maar overal gebruikt hij zijn herkenbare en niet te imiteren basspel.

In 2012 zou Marcus Miller 013 al aandoen, maar vanwege een tragisch ongeluk met zijn tourbus ging de show niet door. Nu, vijf jaar later, brengt de meester alsnog een bezoek aan 013. Een optreden van deze muzikale legende mag je niet missen!

Met je Parapas of ParaCard kun je ook naar de concerten van Cecile McLoren Salvant (Concertzaal Tilburg) of Paul van Kemenade’s HAMMOND SANDWICH / TRIBUTE TO RAY CHARLES – Jazz Orchestra of the Concertgebouw ft. Madeline Bell in Natuurtheater Oisterwijk.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply