GECANCELLED: 013 op Locatie – King Ayisoba

GECANCELLED: 013 op Locatie – King Ayisoba

ma 27 mrt 2017 - gratis entree - entree €10.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

king ayisoba

DOOR VISA PROBLEMEN IS HET CONCERT VAN KING AYISOBA GECANCELLED. MENSEN DIE AL KAARTEN GEKOCHT HEBBEN KRIJGEN HET GELD TERUGGESTORT.

In zijn thuisland Ghana heeft King Ayisoba de status van superster. King Ayisoba zingt en rapt in Fra Fra, Twi en in het Engels. Hij speelt de ‘Kologo’, een tweesnarie ritmegitaar van Kalebas-hout. De muziek van King Ayisoba is helemaal van nu: een smeltkroes van highlife, kologo beats rap en het bijzondere stemgebruik van de Koning zelf. King Ayisoba is regelmatig in Europa en speelt op poppodia, jazzclubs en festival als Music Meeting. Vanavond in Paradox.

Arnold de Boer, zanger en gitarist van The Ex & Zea, bracht het internationale debuutalbum ‘Modern Ghananians’ van King Ayosba uit op zijn eigen Makkum-label. Heel toevallig speelt Zea ook als voorprogramma vanavond! “Kai kai kai!”

‘Wie zich laat wegvoeren door het hypnotiserende gepluk, reist heen en weer tussen de Ghanese dansclubs en het rurale noorden van het land’ (NRC).

King Ayisoba zang kologo, Abaadongo Adontanga dorgo zang dans, Ayuune Sulley sinyaka kologo zang, Aboba Azure, Ayamga Francis percussie

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply