UITVERKOCHT: 013 op Locatie – RUBEN HEIN – support Marle Thompson

UITVERKOCHT: 013 op Locatie – RUBEN HEIN – support Marle Thompson

Modern European, singer-songwriter, soul, Vocal Jazz wo 23 mei 2018 - gratis entree - entree €18.50 - aanvang 20:30 zaal 19:30 open
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Ruben_Hein_photo_by_Yani_Pictures

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT.

Pianist en zanger Ruben Hein wordt sinds het succes van EP ‘Dressed Up’ alom geroemd om zijn karakteristieke, warme stem en eigenzinnige pianospel. Dit heeft de zanger absoluut geen windeieren gelegd; hij bracht twee studio albums uit, ging op tour met Fink en er was niemand die niet viel voor zijn soulvolle pop song en charismatische performance.

Na een periode van stilte was Hein in 2017 terug met zijn EP ‘Everything I Say’, waarvan de titeltrack als Topsong bij NPO Radio2 werd opgepikt. Maar daar blijft het gelukkig niet bij want begin februari zal het derde studioalbum ‘Groundwork Rising’ het licht zien. Een album waarvoor Ruben vertrok naar een afgelegen locatie in de bossen, met slechts een oude rode piano tot zijn beschikking. We zijn dan ook vereerd dat Ruben Hein zijn nieuwe tour langs Paradox brengt vanavond.

De support komt vanavond van de Amsterdamse singer-songwriter Marle Thompson. De zangeres produceert prachtige popliedjes waar je heerlijk bij weg kan zweven. Denk hierbij aan Emily King, Lianne La Havas, Laura Mvula en Sufjan Stevens.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply