013 op Locatie – STUFF. (B)

013 op Locatie – STUFF. (B)

actualiteit, fusion, Improvisation, jazzfunk, Modern European wo 28 mrt 2018 - gratis entree - entree €13.50 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

STUFF.

“013 op Locatie” is een samenwerking van Paradox en HET Poppodium van Tilburg: 013. Deze grote broer maakt met regelmaat gebruik van kleinere zalen om hun interessante programmering voor een kleiner publiek te laten horen en doen dat vanavond met één van hotste bands uit België: STUFF. (geschreven in hoofdletters en inclusief een verplichte punt achter de bandnaam).

Een fan omschreef ze als volgt: “STUFF. is wat je krijgt wanneer Flying Lotus wat MDMA aan Badbadnotgood en Alt J geeft, terwijl ze verteld wordt dat ze moeten klinken als een instrumentale versie van ‘Check Your Head’ van Beastie Boys.”

De heren van STUFF. (inderdaad met een punt) uit Gent maakte in 2015 een bijzondere indruk met haar titelloze debuutalbum; een crossover album dat vol staat met een mix van hiphop, jazz, postrock en elektronica. Het vijfmanscollectief weet dit album live in te pakken tot een uitbundige golf van energie waarbij er met vele breaks, ritmewisselingen en dynamiek naar een climax wordt gewerkt.

Na hun fenomenale debuut kwam er in mei 2017 eindelijk een opvolger ‘Old Dreams New Planets’. Op dit album laten de Belgen horen waarom ze de meest progressieve band van het land zijn. Donkere experimentele klanken, pittige rockgrooves, jazzed-up future funk en onmiskenbaar STUFF.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply