013 op Locatie – THE MYSTERONS, support: Echo Movis

013 op Locatie – THE MYSTERONS, support: Echo Movis

Tickets do 2 mrt 2017 - entree €10.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

the-mysterons

Met een line-up bestaande uit bandleden van Pauw en Jungle By Night kan je moeilijk de mist ingaan. Voortgestuwd door hun liefde voor hypnotiserende psychedelica van de jaren ’60 en ’70  werd The Mysterons gevormd op het Amsterdams Conservatorium. Denk Portishead meets Morricone meets sci-fi dat resulteert in groovy pop noir songs. Al snel volgde er de eerste gelijknamige EP bij Excelsior Recordings en optredens in Paradiso, Motel Mozaique Festival en Lowlands.

In februari zal het eerste album van de Pop Noir band uitkomen bij Excelsior. Tot die tijd dromen wij nog even weg met de psych deuntjes en de lome grooves   ‘Echoes’ en ‘Thunderbird 1’.

Echo Movis
Echo Movis is een eclectische indieband die ontstond rondom Baarn en Soest maar zich nu vooral begeeft rondom Amsterdam en Utrecht. Jong en energiek als ze zijn, hebben ze een sound ontwikkeld waarin dromerige vibes samenkomen met poplijnen die doen denken aan Destiny’s Child, omringd door springerige Afrikaanse gitaren en onontkoombare beats. Echo Movis geeft je tropische koorts. Ze waren al te zien op Eurosonic Noorderslag, De Wereld Draait Door en de Popronde. Nu als support bij The Mysterons! 

 

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €10.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply