013 op Locatie – THE MYSTERONS, support: Echo Movis

013 op Locatie – THE MYSTERONS, support: Echo Movis

do 2 mrt 2017 - gratis entree - entree €10.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

the-mysterons

Met een line-up bestaande uit bandleden van Pauw en Jungle By Night kan je moeilijk de mist ingaan. Voortgestuwd door hun liefde voor hypnotiserende psychedelica van de jaren ’60 en ’70  werd The Mysterons gevormd op het Amsterdams Conservatorium. Denk Portishead meets Morricone meets sci-fi dat resulteert in groovy pop noir songs. Al snel volgde er de eerste gelijknamige EP bij Excelsior Recordings.

Festivals en clubs als Lowlands, Into The Great Wide Open, Motel Mozaique en Paradiso gingen al voor de bijl en nu zijn ze klaar voor meer: Hun eerste “full lenght album” ‘Meandering’, verscheen onlangs (ook bij Excelsior) vol muziek die zichzelf niet makkelijk laat definiëren. The Mysterons klinkt als Morriocone meets Portishead, met een vleugje Philip Glass, maar toch heeft de band tegelijkertijd een hele eigen sound te pakken. Twee weken na de release van hun eerste album staan ze in Paradox!

Echo Movis
Echo Movis is een eclectische indieband die ontstond rondom Baarn en Soest maar zich nu vooral begeeft rondom Amsterdam en Utrecht. Jong en energiek als ze zijn, hebben ze een sound ontwikkeld waarin dromerige vibes samenkomen met poplijnen die doen denken aan Destiny’s Child, omringd door springerige Afrikaanse gitaren en onontkoombare beats. Echo Movis geeft je tropische koorts. Ze waren al te zien op Eurosonic Noorderslag, De Wereld Draait Door en de Popronde. Nu als support bij The Mysterons! 

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply