UITVERKOCHT – 5 jaar Reservoir Dogs Band ft. George “Little Green Bag” Baker en gasten

UITVERKOCHT – 5 jaar Reservoir Dogs Band ft. George “Little Green Bag” Baker en gasten

rock, Speciaal za 9 dec 2017 - deze voorstelling uit uitverkocht - entree €10.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Reservoir Dogs

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT –

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat het Nederlands/Belgisch Tarantino gezelschap ‘The Reservoir Dogs Band’ voor het eerst het podium beklom. De eerste officiële show was in oktober 2012 in Paradox, Tilburg. Inmiddels staat de band bekend in binnen- en buitenland voor hun authentieke theatrale liveshow waarin de muziek van de films van Quentin Tarantino gespeeld wordt. Al vijf jaar lang weet de band met groot succes het woord van Tarantino te verkondigen. Het handelsmerk daarbij is steeds het muzikale vakmanschap gecombineerd met een stomend hete liveshow vol bewerkte Tarantino songs.

Speciaal voor dit jubileumoptreden gaat de 7-mansformatie heeft de band een aantal gasten, waaronder George Baker uitgenodigd. Bakers hit uit 1969 Little Green Bag, werd dankzij de film Reservoir Dogs in 1992 opnieuw populair en stond in 1999 voor een tweede keer in de Nederlandse Top 40. Kom horen hoe hij het nummer live brengt, samen met alle andere Tarantino culthits, tijdens de spetterende twee uur durende show vol theatrale elementen en visuele verrassingen van The Reservoir Dogs Band.

Wat kan je doen in de eerste vijf jaar? Quentin Tarantino zelf maakte van 1992 tot 1997 zowel Reservoir Dogs, Pulp Fiction, From Dusk Till Dawn en Jackie Brown. Daarna kwamen daar nog bekende klassiekers als Kill Bill, Inglorious Basterds, Django Unchained en Hateful Eight bij.  De band kende in haar eerste vijf jaar evenzeer een zeer succesvolle start dat zich voltrok middels een indrukwekkend parcours. Al in het eerste jaar werkte de band samen met Sony pictures voor de première van Django Unchained in Tuschinski. Verder waren er gezamenlijke optredens met Tito & Tarantula en was de band te zien in ondermeer ’t Paard (3x), Paradiso (2x), 013 (2x), Parade, Effenaar, Melkweg, Mezz (2x). Er waren tours in Spanje, Duitsland, België en de laatste drie jaar werkte de band ook geregeld samen met George ‘Little Green Bag’ Baker. Bijkomend was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM en De Wereld Draait Door. Kortom, er viel de eerste vijf jaar genoeg te beleven voor de band. Redenen genoeg om stil te staan bij dit jubileum.

Dat gebeurt eind 2017 op 9 december in Paradox (Tilburg) en 16 december in ’t Paard (Den Haag) waarna ook een nieuwe clubtour zal volgen. Dit jubileum wordt extra kracht gegeven door het uitbrengen van een ‘Reservoir Dogs Band’ single. Deze zal officieel gepresenteerd worden in beide zalen.

De tickets zijn uitverkocht

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply