UITVERKOCHT: Adrian Belew Power Trio (USA), support: LizZard (F)

UITVERKOCHT: Adrian Belew Power Trio (USA), support: LizZard (F)

wo 24 feb 2016 - gratis entree - entree €15.00 - €20.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Adrian Belew 1

Adrian Belew

Gitarist “extraordinaire” Adrian Belew gaf al eens in 2011 (in een uitverkocht Paradox) een fantastische performance met “An Evening With Adrian Belew”. Hij stond solo op het podium en vertelde op boeiende wijze over zijn muzikale ervaringen, uiteraard gelardeerd met veel gitaarspel. Hij beantwoorde ontspannen de vele vragen uit de zaal en gaf zo een mooie inkijk over zijn rijke carrière. Het leverde een bijzondere en mooie avond op.

Adrian Belew is één van de meest vermaarde gitaristen in de popmuziek. Wie Adrian Belew zegt, denkt aan Frank Zappa, David Bowie, Talking Heads, Laurie Anderson, Paul Simon en de laatste jaren Nine Inch Nails. Allemaal wereldberoemde groepen waarvan hij deel uit maakte. Ook is hij al 25 jaren songschrijver, zanger en co-gitarist (met Robert Fripp) van de legendarische progressieve rockband KING CRIMSON. Tussen al deze werkzaamheden door heeft hij zijn eigen nieuwe POWER TRIO

Naast Adrian Belew bestaat het Power Trio al vanaf het begin uit Julie Slick op bas en recenter Tobias Ralph op drums. Met dit Trio spelen ze nieuw werk van de recent verschenen CD, maar verwacht ook oude bekende nummers van onder andere King Crimson. Absoluut een concert voor fijnproevers en gitaarfreaks.

Adrian Belew gitaar, Julie Slick bas, Tobias Ralph drums

support: LizZard
Lizzard is een uit Frankrijk afkomstig trio dat muziek maakt die het beste getypeerd kan worden als experimentele rock/metal. De band tapt uit zeer diverse muzikale vaatjes en swingt meestentijds de pan uit. Een lekkere opwarmer!

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply