Conservatorium eindexamenconcert Sanne Rambags – vocals

Conservatorium eindexamenconcert Sanne Rambags – vocals

wo 14 jun 2017 - entree gratis - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Rambags – Lijbaart – Stadhouders

Sanne Rambags is een graag geziene gast in Paradox. Naast het feit dat ze vanachter de bar onze bezoekers regelmatig van een goed getapt biertje voorziet, schittert ze vooral op het podium.

Dat konden we afgelopen jaren regelmatig meemaken en ze maakte van haar Carte Blanche concert van afgelopen februari, met Franse cellist Vincent Courtois en pianist Jeroen van Vliet, een fantastisch muzikaal statement.

Daarna vertrok ze naar Zwitserland voor een maandenlange stage bij de door haar bewonderde zangeres Susanne Abbuehl. Inmiddels was ook haar eerste album “Under The Surface” uitgekomen op het gerenommeerde Nederlandse label Challenge Records, een plaat die uitmuntende recensies ontving in Parool, Volkskrant en diverse jazzwebsites als Jazzenzo en JazzNU.

Vanavond studeert ze af ondersteund door haar 2 trio’s: Mudita, waarin verder Koen Smits (trompet) en Sjoerd van Eijck (piano) en haar project “Under The Surface” met Bram Stadhouders (gitaar/synth) en Joost Lijbaart (drums)

Met Mudita speelt ze eigen composities spelen afgelopen maanden in Zwitserland zijn geschreven en met Bram en Joost gaan ze voor de vrije improvisatie, wellicht wat schetsen van de CD. Voor iedereen blijft het een verrassing wat ze zullen spelen ;).

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply