Alegria/Factorium – schoolband competitie

Alegria/Factorium – schoolband competitie

jeugd, klassiek, rock, singer-songwriter, Speciaal zo 8 apr 2018 - gratis entree - entree €2.00 - aanvang 15:00 zaal ?
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Alegria-soccer-team

Voorafgaande aan Festival Alegria organiseert Stichting Alegria samen met Factorium een talentenjacht voor schoolbands. De bands die aan deze schoolbandcompetitie meedoen zijn inmiddels geselecteerd en spelen op zondag 8 april het dak eraf bij Paradox! Natuurlijk is publiek daarbij van harte welkom!

Je ziet de volgende kanjers: ROCit (ROC), Hi-rebound (Odulphus lyceum), Black and Bleach (Odulphus lyceum), 9 Volt Battery (De Nieuwste School), Black Velvet (Cambreur college), The Fourth Graders (Tiliander)! De bands worden beoordeeld door een jury met mensen uit het professionele muzikantenvak: Ron Antes, Wessel Maas en Peter van Dorst.

De beste twee bands zijn verzekerd van een optreden op het hoofdpodium van Festival Alegria op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) waar tegelijkertijd de finale zal plaatsvinden. De winnende band krijgt een opname in de Tafelberg Studio en treedt 24 juni op tijdens het Sprokkelrock Festival van Factorium!

Stichting Alegria steunt projecten in Rio de Janeiro met als doel kinderen een kans bieden op een betere toekomst. De stichting biedt nu een podium om muzikaal talent op scholen uit Tilburg en regio verder aan te moedigen.

Datum en tijd: zondag 8 april, 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Paradox, Telegraafstraat 62
Entree: € 2,00.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply