Alex Skolnick Trio (USA)

Alex Skolnick Trio (USA)

za 1 apr 2017 - gratis entree - entree €8.00 - €10.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

alex-skolnick-trio

Pak de elegantie van de jazzgitaar geïnspireerd door grote jazzgitaristen als Wes Montgomery, Jim Hall, en Joe Pass en kruid het mooiste melodieën uit de heavy metal (Ozzy Osbourne, Scorpions, Aerosmith & Testament). Wat krijg je dan?  AST (Alex Skolnick Trio) !

Alex Skolnick is misschien nog wel het meest bekend als de gitarist van legendarische trash metal band Testament. Tegenwoordig laat hij ook een totaal andere kant van zichzelf zien. Met het Alex Skolnick Trio maakt hij jazz. Baanbrekend is dit Trio zeker. Alle grenzen van jazz worden opgezocht en als trio laten zij samen zien dit genre perfect te beheersen.

Het Alex Skolnick Trio werd opgericht toen Alex Skolnick in New York afstudeerde als jazzmuzikant. Hij ontmoette twee getalenteerde muzikanten en richtte het trio op. Het trio staat bekend om hun geraffineerde bewerkingen van klassieke hard rock- en heavy metal songs. Met enthousiasme, humor en hun karakters weten zij iedere bezoeker, van metalhead tot klassieke jazzliefhebber, voor zich te winnen. Vele bezoekers beschreven dit trio dan ook als ‘’onweerstaanbaar’’. Het Alex Skolnick Trio staat nu aan de vooravond van hun tweede Europese tournee en doet daarbij ook Paradox aan.

Alex Skolnick (Testament Stu Hamm Band Metal Allegiance) gitaar, Matt Zebroski drums, Nathan Peck (Maynard Ferguson Maria Maldaur) basgitaar

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply