Anne Stockman – ep presentatie FUSION

Anne Stockman – ep presentatie FUSION

fusion, Jazz, jazzfunk, roots, singer-songwriter, soul, Vocal Jazz zo 3 dec 2017 - gratis entree - entree €5.00 - aanvang 15:00 zaal 14:30 uur open
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

cover EP FUSION

Anne Stockman heeft haar eigen sound gevonden en laat dat horen op haar eerste plaat FUSION.

Na jaren eigen nummers spelen met het Anne Stockman Quartet en zingen in verschillende vocalgroups, laat Anne (1984) op FUSION horen wie ze écht is, met behulp van haar Loop Station. Op het schijfje staan drie nummers waar haar liefde voor gospel, soul, jazz en close harmony in te horen is. Verschillende zanglijnen die uitdagen, prikkelen of harmonieus samensmelten, ‘bodypercussie’ en de arrangementen; alles wat je hoort, doet Anne zelf. Zoals ze dat live op het podium ook doet. Wat je hoort, is wat je krijgt.

De eenvoud en het pure van ‘worksongs’ inspireerden Anne bij het schrijven van de drie nummers op de EP. Daarnaast liet ze zich inspireren door kunst. Anne is van jongs af aan geïntrigeerd door zowel muziek als schilderen en bracht de twee kunstuitingen met FUSION bij elkaar tot één geheel. Bij ieder nummer hoort een door Anne geschilderd kunstwerk. De werken zijn te bekijken in het booklet dat bij de EP hoort. Ook tijdens de cd-presentatie op zondag 3 december in Paradox in Tilburg zijn de werken zichtbaar op het podium.

FUSION is opgenomen, gemixt en gemasterd door producer Antoine Pütz. Op de EP heeft hij de baslijnen gespeeld en doet dat ook tijdens de cd-presentatie.

De kaarten kosten 5 euro aan de deur. Je kan ook al van tevoren kaarten bestellen door te mailen naar: maelstede@zeelandnet.nl en het bedrag over te maken naar NL27RABO 0322382173 t.n.v. PEM Stockman. De EP is natuurlijk ook te koop voor 10 euro per stuk en ook deze is van tevoren te bestellen.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply