Available Jelly – the return of the original …

Available Jelly – the return of the original …

wo 15 mrt 2017 - gratis entree - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook


Het roemruchte eclectische ensemble Available Jelly is weer op tournee. Dit keer met “founding father” en broer van Michel, tubaspeler Gregg Moore in de gelederen. Dat is heel bijzonder want Available Jelly speelde laatste jaren, in deze originele bezetting, alleen in de USA.

Deze bekende en geliefde brass band, opgericht door Gregg Moore in Salt Lake City, was vanaf het begin van de jaren 80 gevestigd in Amsterdam. Dat was ook zo’n beetje het begin van Paradox. Available Jelly en Paradox delen dan ook een historie die al heel lang terug gaat. Een reden te meer om dit unieke gezelschap weer eens terug te vragen.

Available Jelly kende afgelopen 35 jaren diverse bezettingswijzingen. Wat bleef was de avontuurlijke muzikaliteit variërend van folk, wereldmuziek, tot brassband en theatrale comedy à la Spike Jones

Eric Boeren cornet, Michael Moore sax klarinet, Wolter Wierbos trombone, Gregg Moore tuba, Michael Vatcher percussion

logo_jazzhelden-live

Michael Moore is een #jazzheld !

Jazzhelden.nl is een nieuw initiatief van het Nederlandse Jazz Archief en vertelt Het verhaal van de Nederlandse Jazz… Op de site staan profielen van de meest gerenommeerde Nederlandse jazzartiesten. Het biedt maar liefst 100 gefilmde portretten van Nederlandse jazzmusici. Op de site zie je bij “Jazzhelden Live waar jouw favoriete jazzheld binnenkort optreedt! Dus zeker een bezoekje waard.

Ga naar jazzhelden.nl en bekijk hier het uitgebreide VIDEO PORTRET van Michael Moore! Wie is jouw favoriete Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply