Becca Stevens – Regina Tour (USA)

Becca Stevens – Regina Tour (USA)

vr 26 mei 2017 - gratis entree - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Komende zomer ook te zien op de grote jazzfestivals als North Sea Jazz en Middelheim. Nu al in Paradox! 

Singer-songwriter Becca Stevens heeft gerenommeerde fans, zonder dat zij bij het grote publiek bekend is. Toch wordt zij gezien als een van de grote talenten van haar generatie. Zij werkte al met grote jazznamen zoals Ambrose Akinmusire, Gretchen Parlato, Esperanza Spalding, Brad Mehldau en rondde op 24 mei 2017 haar Europese tournee met Snarky Puppy af!

Stevens groeide op in North Carolina, maar trok naar New York om daar aan het conservatorium jazz en hedendaagse muziek te studeren. Daar maakte zij ook kennis met de Nederlandse toetsenist Gideon van Gelder (in wiens Amerikaanse band zij zong) en de muzikanten van haar huidige band: accordeonist/toetsenist Liam Robinson, bassist Chris Tordini en drummer/percussionist Jordan Perlson. Stevens zingt en speelt gitaar, ukelele en charango. Zij komt naar Tilburg om haar nieuwste plaat “Regina” te promoten.

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply