Benjamin Herman Trio I 50 jaar

Benjamin Herman Trio I 50 jaar

Improvisation, Jazz, modern contemporary, modern creative, Modern European za 6 okt 2018 - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook


Benjamin Herman Trio

Voor saxofonist Benjamin Herman is 2018 één groot feestjaar. Hij viert het 25-jarig jubileum van zijn eigen New Cool Collective. Hij ziet hij Abraham, naturaliseert zich tot Nederlander (dank aan BreXit) en brengt maar liefst drie nieuwe albums uit. We kregen in het voorjaar al een voorproefje met ‘Project S’ met een band van elf muzikanten (inclusief strijkerssectie) met een ode aan de Citroën SM, de legendarische auto. Nu presenteert hij een nieuw album met zijn Benjamin Herman Trio.

Benjamin Herman Trio
Het Benjamin Herman Trio is het langst lopende bandje van Benjamin Herman. Oudgediende Ernst Glerum heeft plaats gemaakt voor bastalent Thomas Pol maar soulmate op slagwerk: Joost Patočka is gebleven. Vandaag spelen ze werk van hun gloednieuwe trio album, plus hoogtepunten uit Hermans omvangrijke oeuvre. Een heerlijke  afsluiting in Paradox van Benjamn Herman’s jublieumjaar!

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €13.00
Parapas €10.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply