Good Music & Paradox presenteren: Bill Laurance – solo (toetsenist SNARKY PUPPY)

Good Music & Paradox presenteren: Bill Laurance – solo (toetsenist SNARKY PUPPY)

modern contemporary, modern creative, Modern European wo 22 nov 2017 - gratis entree - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur - passe-partout 4 concerten € 45,00
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Good Music & Paradox presenteren in oktober en november een aantal bijzondere concerten. Speciaal voor de liefhebbers van moderne internationale jazz is er een speciale aanbieding waarbij men 4 optredens kan selecteren voor de prijs van 3 concerten. Lees meer over deze actie hier onder.

De Engelse pianist en componist Bill Laurance is vooral bekend als mede-oprichter van het inmiddels wereldbefaamde muziekcollectief Snarky Puppy, waarmee hij inmiddels al drie Grammy’s veroverde. In 2015 stond met zijn eigen Bill Laurance Project in Paradox met Snarky’s Michael League & Robert “Sput” Searight.

Deze keer doet Bill Laurance het helemaal alleen in een soloconcert waar hij – met subtiel gebruik van electronica – laat horen hoe klassiek en jazz elkaar kunnen ontmoeten. Of hij nu solo speelt of in een van zijn vele samenwerkingen. De Londenaar legt in zijn vier soloalbums op originele wijze de link tussen jazz, wereldmuziek en klassieke muziek.

Zoals Jazz Journal schreef: ‘als jazz nieuwe generaties wil aantrekken, heeft het mensen als Bill Laurance nodig’.

Bill Laurance

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply