Björn van der Doelen – presentatie “De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer”

Björn van der Doelen – presentatie “De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer”

zo 23 apr 2017 - gratis entree - entree €10.00 - aanvang 15:00 zaal 14:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

bjorn- De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer

Het lijkt al weer een mensenleven geleden dat Björn van der Doelen voetballer was van PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC. Al voor zijn dertigste was hij met voetbalpensioen en begon hij een nieuw leven als muzikant. Als voetballer was hij al een speler met karakter; sociaal, maar in zekere zin een buitenbeentje en eentje die niet afgeeft. Eigenschappen die hem ook als muzikant gevormd lijken te hebben.

Van der Doelen is inmiddels alweer toe aan zijn vierde album getiteld “De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer”. En hij heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een zanger en liedjesschrijver met een mooi oog voor het kleine, een lichte afkeer van het grote en een charmant zoekende manier van verhalen. Eentje waarbij de glimlach nooit ver weg is. Een karakter op het podium wat in staat is om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken. Verhalen en songs over gemis en verlangen over liefde en eenzaamheid met hier en daar zijn eigen vleugje Sympathy for the Devil.

Björn van der Doelen speelt deze voorstelling met zijn band “de huursoldaten” in de bijzonder bezetting van viool, cello, contrabas, toetsen, pedalsteel, dobro, drums en gitaar.

Ruud vd Boogaard: gitaar, zang, Mischa Porte drums, Harmen de Bresser contrabas, Alex Akela viool toetsen, Mathijs Leeuwis pedalsteel dobro gitaar, Mirthe de Jonge cello, Ellen Jeurissen zang

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply