BO/THE RUDE – ’88 Setlist-tour – support: Mannerisms

BO/THE RUDE – ’88 Setlist-tour – support: Mannerisms

za 21 apr 2018 - gratis entree - entree €5.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Bo-The-Rude-logo

Bo/The Rude is terug van weggeweest! De band die eind jaren ‘80 furore maakte, is weer op tournee onder de titel: de ’88 Setlist-tour. Met de kennis van nu worden de nummers van toen gespeeld. Met evenveel inzet, enthousiasme en spontaniteit weten de heren meer dan ooit te overtuigen!  Het voorprogramma wordt verzorgt door Mannerisms. Net afgestudeerd van Rock City Institute en door door Bo/The Rude omschreven als “meisje met gitaar, maar wel fokking goed!”  

Eind jaren 80 sleepte Bo/The Rude de ene na de andere prijs binnen: winnaar Regiopop-prijs, winnaar ‘Wraak van Brabant’ & eerste prijs voor compositie “Take Me Home”, tweede in ‘De Grote Prijs van Nederland’ in 1987, met een zinderend optreden in Paradiso. Wat volgde waren vele optredens in het land, een grote schare fans en twee jaar voorprogramma van Golden Earring.

Bo/The Rude speelt de songs van toen met de kennis van nu. Mooie songs verdienen het om weer onder de aandacht gebracht te worden met evenveel inzet, enthousiasme en spontaniteit als toen.

De mannen hebben in de afgelopen 30 jaar hun sporen in de muziek verdiend. Ze hebben in diverse bands gespeeld, o.a. Going Underground en Tackedak. Ruud werkt al jaren als docent en als bandcoach bij Rock City Institute in Eindhoven en heeft meegeholpen een rockschool op te zetten in de verdeelde stad Mitrovica in Kosovo. Erik geeft les aan bands bij CKE Eindhoven en Robert is de metal ingedoken, drumt bij Pentacle en reist met deze band de hele wereld rond.

Voor mensen die Bo/The Rude kennen is de 88 Setlist tour een trip ‘down memory lane’ en voor mensen die Bo/The Rude nog niet kennen is de tour een aangename kennismaking met het gevoel van de Eighties.

Bo/The Rude bestaat uit Ruud Borgers (zang, gitaar), Erik Rooseboom (bas, zang) en Robert Smissaert (drums).

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply