Boo! (ZA)

Boo! (ZA)

glamrock, punk do 22 nov 2018 - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal op 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

De Zuid-Afrikaanse band Boo! (Spreek uit als “Boe”) komt weer terug met een korte tournee langs een aantal Nederlandse podia. In de eerste jaren van deze eeuw maakt het vrolijke gezelschap Boo! snel naam ook in Nederland en waren een graag gezien gast in grote popzalen als bijvoorbeeld Paradiso, Paard, Tivoli, 013 poppodium, Mezz, Effenaar en vele festivals.

Na een aantal albums en talloze optredens over de hele wereld hield het trio het in 2004 voor gezien. Boo! is terug in een nieuwe setting met Riaan van Rensburg, en uiteraard met oud-member Chris Chameleon. Het genre Monki Punk heeft plaatsgemaakt voor Guerilla Punk. Het is nog steeds een fysieke en energieke show. Mede door de gedrevenheid en enorme energie van Riaans drumtalent.

Chris Chameleon was wel de laatste jaren regelmatig als solo artiest te zien in de Nederlandse theaters. Zijn solo-optredens zijn ingetogen en zingt voornamelijk in de Afrikaanse taal. De optredens van de band Boo! staan hier haaks op: Pakkende energieke dansbare (Engelstalige) popmuziek die ze zelf omschrijven als “Als apen muziek zouden maken, zou het als Boo! klinken”.

Ondanks dat Boo! dit jaar haar 21e levensjaar viert heeft de band niets aan kracht ingeboet. Goed om te weten: de band hoort liever een luide Boo! (Boe-geroep) dan applaus tijdens hun concerten. Dit is een vreemde gewaarwording, echter hierdoor weet de band niet of ze een goede of een slechte avond hebben!

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €13.00
Parapas €10.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply