Carte Blanche – Sanne Rambags (vocals) ft. Vincent Courtois (cello) & Jeroen van Vliet (piano)

Carte Blanche – Sanne Rambags (vocals) ft. Vincent Courtois (cello) & Jeroen van Vliet (piano)

vr 3 feb 2017 - gratis entree - entree €8.00 - €10.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

sanne-zang

Sanne Rambags

Jaarlijks geeft Paradox een Carte Blanche weg aan een jonge veelbelovende muzikant die zich afgelopen jaren in Paradox bewezen heeft in jazzsessies, presentaties en concerten. De jonge vocaliste Sanne Rambags is er zo een! Zij profileerde zich afgelopen jaren steeds meer als een uiterst getalenteerde zelfbewuste zangeres die niet bang was om buiten de gebaande paden te treden. Temeer een reden om haar een Carte Blanche te geven waarmee zij kan laten horen waartoe zij in staat is.

Dat deed ze afgelopen jaren al met het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (onder leiding van Martin Fondse), met haar trio’s Rambags – Stadhouders – Lijbaart, Mudita (Sanne Rambags – Koen Smits – Sjoerd van Eijck) en solo zang en gitaar met haar Koffie Tour. Nu met iets geheel nieuws in haar Carte Blanche.

Voor deze speciale avond ging zij op zoek naar musici die zij bewondert en waarmee zij nog niet eerder op een podium stond. Op haar zoektocht vond zij de Franse topcellist Vincent Courtois en -dichter bij huis- pianist Jeroen van Vliet.

Cellist Vincent Courtois speelde jarenlang samen met Rabih Abou-Khalil, Marilyn Crispell, Sylvie Courvoisier en Louis Sclavis. Hij is een graag geziene gast op jazz-festivals in de hele wereld, en het is heel bijzonder dat hij voor dit concert exclusief naar Paradox komt. Jeroen van Vliet behoeft eigenlijk geen toelichting. Het is bijna een thuiswedstrijd voor hem. Toch blijft het spannend wat deze Carte Blanche muzikaal gaat opleveren.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply