CLUB Playgrounds: PRIVATE TIME MACHINE vs DJ battle Abe Twist & All The Single Ladies

CLUB Playgrounds: PRIVATE TIME MACHINE vs DJ battle Abe Twist & All The Single Ladies

fusion, Improvisation, Jazz, jazzfunk, modern contemporary, modern creative, rock vr 22 dec 2017 - na 22:30 uur gratis entree - entree €5.00 - €7.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

foto PRIVATE TIME MACHINE door Paul Janssen

Bassist/componist Eric van der Westen is weer helemaal terug. Afgelopen seizoenen stonden op een aantal woensdagen in Paradox spannende concertavonden onder de noemer PLAYGROUND waarop hij naar hartenlust kon experimenteren met nieuwe stukken en nieuwe musici. De cyclus werd afgesloten met een denderende concert van zijn band PRIVATE TIME MACHINE in een Koninklijke CLUB Playgrounds! Dat laatste gaat in 2017/2018 maar liefst 4 x gebeuren! De formule is simpel: een vet concert waarna 2 DJ’s in een DJ battle de avond overnemen tot in de kleine uurtjes. Vanavond zijn dat Abe Twist & All The Single Ladies.

Playgrounds springt met een achterwaartse salto in een klotsend bad vol avontuur. Op 4 avonden speelt Private Time Machine een twee uur durende set. Het bolwerk waar jazz, blues, country en world samengebracht worden door een gemêleerde supergroep. Een weelderige ode aan Deep Purple, Rainbow, Mingus, Coltrane, Urban Dance Squad en Henri Threadgill.

Na het concert nemen DJ’s Abe Twist & All The Single Ladies de avond in Paradox over en draaien de beste vloervullers uit alle windstreken van de aardbol. Beide collectieven draaien om de 20 minuten het snot voor de neus. Een heuse DJ battle! Vanaf 22:30 is de entree gratis. 

20.30 – 22.30 Private Time Machine
22.30 – 02.00 DJ battle Abe Twist & All The Single Ladies

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply