CLUB Playgrounds: PRIVATE TIME MACHINE vs DJ battle: Joey Wilson versus DJ Bundfunk (Pierewaaien)

CLUB Playgrounds: PRIVATE TIME MACHINE vs DJ battle: Joey Wilson versus DJ Bundfunk (Pierewaaien)

za 10 feb 2018 - na 22:30 uur gratis entree - entree €5.00 - €7.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

foto Private Time Machine door Paul Janssen

Paradoxaal de carnaval in met Private Time Machine!

Op zaterdag 10 februari, tussen al het carnavalsgeweld is er in Paradox een ander geluid. Bassist/componist Eric van der Westen staat met zijn PRIVATE TIME MACHINE in CLUB Playgrounds. Een superband als tegengeluid voor de carnaval. Geen carnavalsmuziek, maar wel dansmuziek.

CLUB Playgrounds springt met een achterwaartse salto in een klotsend bad vol avontuur. Een clubavond waar muziek uit de hele wereld, uit diverse genres bij elkaar worden gekneed tot een broeierig geheel. Met vlaggenschip Private Time Machine haalt de Paradox een (Tilburgse) supergroep op het podium.

Private Time Machine bestaat uit Eric van der Westen (bas), Guido Nijs (sax), Martin Fondse (synths), Erwin Hoorweg (rhodes), Aron Raams (gitaar), Koen Smits (trompet), Toon de Gouw (trompet), Donald Simoen (sax), Ilja Reijngoud (trombone), Marc Schenk (drums). Private Time Machine is het bolwerk waar jazz, blues, soul en rock samenkomen. Een weelderige ode aan Sly Stone, Led Zeppelin, Mingus, Coltrane, en Henri Threadgill.

Na The Man In With The Red Face die in de versie van Private Time Machine Blue Faced Man werd, komt Eric van der Westen nu met met een nieuwe bewerking van het legendarische Born Slippy van Underworld.

Na het concert nemen DJ’s Joey Wilson (vinyl) en DJ Bundfunk (Pierewaaien) de avond in Paradox over en draaien de beste vloervullers uit alle windstreken van de aardbol. Beide collectieven draaien om de 20 minuten het snot voor de neus. Een heuse DJ battle! Vanaf 22:30 is de entree gratis. 

20.30 – 22.30 Private Time Machine
22.30 – 02.00 DJ battle Joey Wilson (vinyl) & DJ Bundfunk

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply