CLUB Playgrounds: PRIVATE TIME MACHINE vs DJ battle Fa-Rouk & The Dolphin

CLUB Playgrounds: PRIVATE TIME MACHINE vs DJ battle Fa-Rouk & The Dolphin

vr 20 okt 2017 - na 22:30 uur gratis entree - entree €5.00 - €7.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

foto PRIVATE TIME MACHINE door Paul Janssen

Bassist/componist Eric van der Westen is weer helemaal terug. Afgelopen seizoenen stonden op een aantal woensdagen in Paradox spannende concertavonden onder de noemer PLAYGROUND waarop hij naar hartenlust kon experimenteren met nieuwe stukken en nieuwe musici. De cyclus werd afgesloten met een denderende concert van zijn band PRIVATE TIME MACHINE in een Koninklijke CLUB Playgrounds! Dat laatste gaat in 2017/2018 maar liefst 4 x gebeuren! De formule is simpel: een vet concert waarna 2 DJ’s in een DJ battle de avond overnemen tot in de kleine uurtjes.

Op vrijdag 20 oktober is er in de Paradox Tilburg een clubavond. De 11-koppige band van Eric van der Westen genaamd Private Time Machine speelt een ode aan Mingus en Deep Purple. Daarna draaien de DJ-collectieven o.l.v. Fa-Rouk en The Dolphin vloervullers uit alle windstreken van de aardbol.

Playgrounds springt met een achterwaartse salto in een klotsend bad vol avontuur. Een clubavond waar muziek uit de hele wereld, uit diverse genres bij elkaar worden gekneed tot een broeierig geheel. Met vlaggenschip Private Time Machine haalt de Paradox een (Tilburgse) supergroep op het podium. Private Time Machine bestaat uit Eric van der Westen (bas), Guido Nijs (sax), Martin Fondse (synth), Jeroen van Vliet (keys), Aron Raams (gitaar), Joël Botma (trompet), Marc Schenk (drums) Robin Rombouts (trompet), Louk Boudesteijn (trombone). Private Time Machine is het bolwerk waar blues, funk, jazz, rock en soul samenkomen. Een weelderige ode aan Deep Purple, Led Zeppelin, Sly Stone, John Coltrane, Urban Dance Squad en Radiohead .

Na de twee uur durende set nemen de DJ’s de avond over. Twee DJ-collectieven draaien om de 20 minuten om de beurt plaatjes op vinyl. Zoals we vorige editie al hebben kunnen horen is Fa-Rouk een absolute top DJ.

En aan de andere kant van de ring staat The Dolpin. Een collectief uit het nest van Weemoed onder leiding van de enige echte Vera Meulendijks. Een bij voorbaat al schitterend gevecht tussen het zwartgoud.

20.30 – 22.30 Private Time Machine
22.30 – 02.00 Fa-Rouk vs. The Dolphin

locatie: Paradox Tilburg – zaal: 19.30 – aanvang: 20.30 – entree: 5 euro / 7 euro

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply