Conservatorium afstudeerpresentaties: Dirk de Nijs (drums) & Harm van Venrooij (drums)

Conservatorium afstudeerpresentaties: Dirk de Nijs (drums) & Harm van Venrooij (drums)

vr 16 jun 2017 - entree gratis - aanvang 19:00 zaal 18:45
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Dirk de Nijs – drums

Deze avond maar liefst studenten die hun afstudeerconcert geven. Zowel Dirk de Nijs als Harm van Venrooij studenten af op hun drumstel waarbij ze muzikale vrienden op het podium uitgenodigd hebben.

Harm van Venrooij – aanvang 19:00 uur
Na een 5 jarige opleiding aan het Conservatorium in Tilburg, zal Harm vanavond zijn afstudeershow spelen in Paradox. Er zullen stukken gespeeld worden van o.a. Cedar Walton, Sylvain Luc, Pat Metheney, Joe Henderson, Keith Jarret, John Scofield en Tiago Lageira. Harm zal deze avond bijgestaan worden door zijn muzikale vrienden Tiago Lageira (gitaar) en Stef Joosten (basgitaar).

Dirk de Nijs – aanvang 21:00 uur
Na 4 jaar studeren aan het conservatorium onder de hoede van Hans van Oosterhout, gaat Dirk de Nijs afstuderen voor zijn bachelor lichte muziek. Het examen zal bestaan uit 2 gedeeltes. Een gedeelte jazz en een gedeelte fusion. Er zullen stukken gespeeld worden van o.a.: Dave Weckl, The Yellowjackets, Pat Metheny, Jeff Lorber, Joe Henderson en John Scofield. Hiermee wil Dirk laten zien wat hij de afgelopen jaren geleerd heeft in Tilburg, maar ook de 3 maanden die hij heeft gestudeerd in Rome (Conservatorio Santa Cecilia).

Muzikanten Fusion:
Piano/Keys | Sjoerd van Eijck
Bas | Bryan Manuel
Gitaar | Ruud van Halder
Saxofoon | Paul van de Calseijde

Muzikanten Jazz:
Piano/Keys | Sjoerd van Eijck
Contrabas | Richard Frijters
Gitaar | Zoltan Polgar

 

Harm van Venrooij – drums

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply