Die Anarchistische Abendunterhaltung (DAAU)

Die Anarchistische Abendunterhaltung (DAAU)

ethnic & folk music, modern contemporary, Pop Noir za 28 okt 2017 - gratis entree - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Die Anarchistische Abendunterhaltung

Ze waren al te zien en te horen in het muziekprogramma VRIJE GELUIDEN en er verscheen een paginagroot artikel over de groep in de jazzglossy JAZZISM. Er is blijkbaar iets bijzonders aan de hand …….

2017 is het jaar waarin het Antwerpse Die Anarchistische Abendunterhaltung – DAAU voor vrienden- 25 jaar bestaat. Om dat te vieren brengt de band ‘Hineininterpretierung’, een originele retrospectieve plaat uit. Curator Rudy Trouvé maakte een selectie uit het beste van 25 jaar muziek maken en nam deze opnieuw op in de studio, met gastrollen voor de oorspronkelijke leden Buni en Simon Lenski. DAAU brengt opnieuw waar het al 25 jaar garant voor staat: intense live-shows die je meenemen van extase naar ontroering!

DAAU ontroert, verontrust en zoekt het avontuur op. Invloeden uit de hedendaagse en klassieke muziek, en boven alles een grote emotionele zeggingskracht typeren de unieke sound van dit bijzonder ensemble.

Roel Van Camp accordeon, Han Stubbe klarinet, Hannes d’Hoine bas, Jeroen Stevens drums

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply