Dario Mars & The Guillotines (B/NL) – support: ZooN

Dario Mars & The Guillotines (B/NL) – support: ZooN

zo 12 mrt 2017 - gratis entree - entree €10.00 - aanvang 15:30 zaal 15:00
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Het Brusselse Dario Mars & The Guillotines presenteert haar tweede album “the Last Soap Bubble Crash” in Nederland. Een show van Dario Mars & The Guillotines is als de soundtrack van een Tarantino-klassieker: mysterieus, to the point en spectaculair. Rauw gitaarwerk met een soulvol randje en veel gevoel voor sfeer. Hier en daar raken ze met die mix de gevoelige snaar. Spaghetti Western-muziek gemaakt door stoere mannen met gitaren en de prachtige zangeres Bineta “Voodoo Mama” Saware op vocalen. Trek je boots aan en laat je meevoeren!

Bineta “Voodoo Mama” Saware vocals, Renaud Mayeur gitaar composities, David Kostman basgitaar, Barry van Esbroek drums

support – ZooN
ZooN is het nieuwe geesteskind van de Brabantse meestergitarist Ron van Herpen die in het verleden furore maakte met spacerockband Astrosoniq en daarna als leadgitarist bij de occulte rocksensatie The Devil’s Blood. Een jaar geleden verscheen debuut DEEP, een bezwerende duistere rockplaat waar de folk & country noir niet ver weg zijn en die in de pers hoge ogen gooide. Een intense, eclectische live ervaring.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply