donateurs concert – MUDITA – besloten, alleen voor genodigden

donateurs concert – MUDITA – besloten, alleen voor genodigden

za 27 jan 2018 - gratis entree - aanvang 14:00 zaal 13:30 uur open
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Mudita

Al drie jaar zijn trompettist Koen Smits, zangeres Sanne Rambags en pianist Sjoerd aan het werk met het trio Mudita. Hiermee schrijven zij eigen composities en teksten geïnspireerd op improvisatie, sereniteit en de natuur. Het afgelopen jaar hebben zij veel tijd geïnvesteerd in het schrijven en repeteren van nieuwe muziek en gaan binnenkort een album opnemen waarmee zij de serieuze jazzpodia kunnen bestijgen! 

Benieuwd hoe dit klinkt? klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=qFh0iTjSsO4

Inmiddels is de studio geboekt en met de bandkas kunnen zij garant staan voor een deel van de kosten. Maar om te zorgen dat het album opgenomen, gemixt, gemasterd en gedrukt kan worden, vragen zij om hulp.

Middels een crowdfunding op voordekunst.nl is het mogelijk om een donatie naar keus te maken zodat zij dat album kunnen realiseren. In ruil voor een donatie hebben zij een aantal tegenprestaties bedacht zoals een exemplaar van de CD, toegang tot een exclusief donateursconcert of een huiskamerconcert

We nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op de crowdfunding pagina, hopelijk kunnen jullie een geschikte tegenprestatie vinden en mij en daarmee Mudita helpen ons eerste album op te nemen:

https://www.voordekunst.nl/projecten/6778-debuutalbum-mudita

We zouden het ook enorm waarderen als jullie de link op onder jullie eigen kennissenkring of social media willen verspreiden!

Voor meer informatie over Mudita:
www.muditamusic.nl
www.facebook.com/muditatheartofsilence

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply