CLUB Playgrounds: PRIVATE TIME MACHINE vs Pierewaaien vs Wim Flex & De Republikeinen

CLUB Playgrounds: PRIVATE TIME MACHINE vs Pierewaaien vs Wim Flex & De Republikeinen

wo 26 apr 2017 - gratis entree - entree €5.00 - €7.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Club Playground

Bassist/componist Eric van der Westen trok de laatste jaren met zijn contrabas over de gehele wereld. Hij stond meer op verre landen podia dan op de Nederlandse. Daar kwam afgelopen seizoen verandering in! Op een aantal woensdagen waren er in Paradox spannende concertavonden onder de noemer PLAYGROUND waarop hij naar hartenlust kon experimenteren met nieuwe stukken en nieuwe musici. De cyclus wordt vanavond afgesloten met een Koninklijke CLUB Playgrounds!

Playgrounds springt met een achterwaartse salto in een klotsend bad vol avontuur. Op koningsnacht speelt Private Time Machine een twee uur durende set. Het bolwerk waar jazz, blues, country en world samengebracht worden door een gemêleerde supergroep. Een weelderige ode aan Deep Purple, Rainbow, Mingus, Coltrane, Urban Dance Squad en Henri Threadgill.

Na het concert nemen de DJ’s van Pierewaaien onder aanvoering van Bastiaan Beszelsen en Wim Flex & De Republikeinen onder aanvoering van Fa Rouk Paradox over en draaien de beste vloervullers uit alle windstreken van de aardbol. Beide collectieven draaien om de 20 minuten het snot voor de neus. Een heuse DJ battle.

20.30 – 22.30 Private Time Machine
22.30 – 02.00 Pierewaaien vs. Wim Flex & De Republikeinen

FB event: https://www.facebook.com/events/445695125782133/

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply