Eric van der Westen’s PLAYGROUND

Eric van der Westen’s PLAYGROUND

wo 22 feb 2017 - gratis entree - entree €5.00 - €7.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Eric van der Westen

Bassist en componist Eric van der Westen trekt de laatste jaren met zijn contrabas over de hele wereld. Hij staat momenteel meer op Braziliaanse of Turkse podia dan op de Nederlandse. Maar daar gaat komend seizoen verandering in komen! Op een aantal woensdagen zijn er in Paradox spannende concertavonden onder de noemer Eric van der Westen’s PLAYGROUND. 

Tijdens PLAYGROUND probeert Van der Westen nieuwe ideeën en plannen uit die in zijn hoofd rondzwerven. Daarbij zullen zijn muzikale wortels, als vanzelfsprekend, in verschillende vormen naar zijn actuele inspiratie vertaald worden. Het wordt echte “Eric van der Westenmuziek” met ingrediënten uit de jazz, rock, blues, folk, country, free, etnisch en World  waarbij hij de chef kok is in zijn eigen muzikale keuken..

Het orkest kent een vaste kernband met steeds wisselende gasten. Vanavond doen mee naast bassist Eric van der Westen zelf: Aron Raams,(gitaar) Martin Fondse (vibrandoneon), Marc Schenk (drums), Jeroen van Vliet (keys), Efe Erdem (trombone), Donald Simoen (altsax), Guido Nijs (tenor) Koen Smits (trompet), Joël Botma (trompet), MC Rage (rap) en de onvolprezen Bernard Jussen doet de techniek. Een mooie mix van oudere en jonge jazzmusici.

De muziek is een mix van Led Zeppelin, Mingus, Coltrane, Urban Dance Squad en Henri Threadgill.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply