ESTAFEST! – Mete Erker – Anton Goudsmit – Oene van Geel – Jeroen van Vliet – cd presentatie “Bayachrimae’

ESTAFEST! – Mete Erker – Anton Goudsmit – Oene van Geel – Jeroen van Vliet – cd presentatie “Bayachrimae’

vr 19 mei 2017 - gratis entree - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

estafest!-door-eddy-westveer

Estafest! bestaat uit vier eigenzinnige improvisatoren onder wie de drie laatste Boy Edgarprijswinnaars: gitarist Anton Goudsmit, violist Oene van Geel en de meest recente winnaar Jeroen van Vliet. Het (bijna) drumloze jazzkwartet creëert de meest waanzinnige composities waarmee het, in ongebruikelijke kamermuziekbezetting, verwarring en vervoering veroorzaakt. Mingus meets Schönberg meets Bach meets Radiohead, gespeeld door een bassende sax, een drummende viool en een zingende piano, op een bedje van Afrikaans gitaargetokkel.

Na hun live-cd (2011) en het bejubelde studio-album Eno Supo (2014), presenteert Estafest in 2017 hun nieuwste veelgeprezen album “Bayachrimae’ een tournee langs de mooiste zalen van Nederland

 

Mete Erker saxen, Anton Goudsmit gitaar, Oene van Geel viool, Jeroen van Vliet piano

logo_jazzhelden-live

Anton Goudsmit, Jeroen van Vliet en Oene van Geel zijn #jazzheld !

Jazzhelden.nl is een nieuw initiatief van het Nederlandse Jazz Archief en vertelt Het verhaal van de Nederlandse Jazz… Op de site staan profielen van de meest gerenommeerde Nederlandse jazzartiesten. Het biedt maar liefst 100 gefilmde portretten van Nederlandse jazzmusici. Op de site zie je bij “Jazzhelden Live waar jouw favoriete jazzheld binnenkort optreedt! Dus zeker een bezoekje waard.

Ga naar jazzhelden.nl en bekijk hier de uitgebreide VIDEO PORTRETTEN van Anton Goudsmit, Jeroen van Vliet en Oene van Geel. Wie is jouw favoriete ? Laat het weten via Twitter met “#jazzheld”!

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply