FHK Open Podium – een avond vol muzikale verrassingen

FHK Open Podium – een avond vol muzikale verrassingen

do 5 okt 2017 - entree gratis - aanvang 21:00 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

CD-R studievereniging

De sector muziek van Fontys Hogeschool voor de Kunsten bestaat uit vier zeer verschillende academies: Conservatorium, Rockacademie, Docent Muziek en de Master of Music (AMPA). Samen omspannen zij bijna de gehele muziekgeschiedenis. Het Conservatorium is met oude muziek, klassieke muziek en jazz aan de slag, de Rockacademie met pop, rock en alle andere hedendaagse stijlen. Studenten zoeken de grenzen van hun vakgebied op en brengen muziek uit alle genres en stijlen.

Deze donderdag is er de eerste editie van het Open Podium. De opzet van avond is enigszins veranderd. Er is nu altijd een openingsact/huisband. Na de opening volgen er geen andere bands meer, maar echt een Open Podium.

De openingsact voor deze donderdag is: Tijn Heijblom Quartet. Dit Quartet is een frisse band vol enthousiasme. Vanuit een gezamenlijke voorliefde voor de Jazz brengen de 4 heren vanavond voor het eerst heerlijke standards ten gehore, waarbij ieder lid zijn kracht laat horen en zien. Marcel Verberne (drums), Elroy Snoeren (contrabas) en Willem Jansen (piano) zullen op een sublieme manier een muzikaal kader neerzetten waar vocalist Tijn Heijblom met zijn warme geluid op kan spelen.

In 2018 zijn er nog een aantal edities en wel op donderdag 1 februari 2018 en donderdag 31 mei 2018. Noteer deze in je agenda en bezoek deze veelzijdige avonden in Paradox. De entree is altijd gratis.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply