FHK Open Podium ft. Error Trial, Diario, Luna Lopez, Tea for Five, Baardaap & Okwaro

FHK Open Podium ft. Error Trial, Diario, Luna Lopez, Tea for Five, Baardaap & Okwaro

do 11 mei 2017 - entree gratis - aanvang 21:00 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

logo CD-R studentenvereniging

De sector muziek van Fontys Hogeschool voor de Kunsten bestaat uit 4 zeer verschillende academies: Conservatorium, Rockacademie, Docent Muziek en de Master of Music. Samen omspannen zij bijna de gehele muziekgeschiedenis. Het Conservatorium is met oude muziek, klassieke muziek en jazz aan de slag, de Rockacademie met pop, rock en alle andere hedendaagse stijlen. Studenten zoeken de grenzen van hun vakgebied op en brengen muziek uit alle genres en stijlen.

Error Trial (dans)
Error Trial A solo, I found an error in my body, My Emotions are wrong, My reasons are wrong. VERDICT: Guilty of Manipulation and False Statements, I lost my sentence. Dancer: Rohiet Tjoen Poen Gie

Diario (dans)

A scar is a note that we always carry around, we are folding the pages pag. 3,7,9 Dancers: Daniela Rodrigo, Ines Malo

Luna Lopez (soul, pop, jazz & blues)

Als Lilly Luna Weeda en Carlota López van de Logt elkaar ontmoeten, is het duo Luna López eigenlijk al geboren. Soul, Pop, Jazz en Blues maken onderdeel uit van hun set list. De zangeres en gitariste voelen en vullen elkaar op een bijzondere manier aan en worden daar heel blij van. En precies deze fonkeling slaat over!

Tea for Five (vocal jazz)

Strakke groove en body, dat is wat de vijfkoppige band onder leiding van vocalist Tijn Heijblom brengt. Samen met Harm van Venrooij (drums), Daan van Schaik (keys), Pim de Weijer (basgitaar) en Erik Verberne (gitaar) spelen zij werken van onder andere Herbie Hancock en Steely Dan.

Baardaap (Rockacademie act)


Okwaro (hip hop)

Al meer dan tien jaar is Okwaro actief in de muziekwereld. In 2010 studeerde hij af aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht. Hij stond met zijn hiphoprepertoire in het voorprogramma van acts als: Opgezwolle, Typhoon, Jiggy Dje, Rochelle, K-Liber4Life, Kleine Viezerik, Keizer en Negativ.

Vanavond is de laatste editie van het seizoen De entree is altijd gratis.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply