AMPA Open Podium – een avond vol jazz, klassiek, rock en singer songwriters

AMPA Open Podium – een avond vol jazz, klassiek, rock en singer songwriters

Improvisation, Jazz, jeugd, klassiek, rock, roots, singer-songwriter, Vocal Jazz do 1 feb 2018 - entree gratis - aanvang 21:00 zaal 19:30 open
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook


CD-R studievereniging

De sector muziek van Fontys Hogeschool voor de Kunsten bestaat uit vier zeer verschillende academies: Conservatorium, Rockacademie, Docent Muziek en de Master of Music (AMPA). Samen omspannen zij bijna de gehele muziekgeschiedenis. Het Conservatorium is met oude muziek, klassieke muziek en jazz aan de slag, de Rockacademie met pop, rock en alle andere hedendaagse stijlen. Studenten zoeken de grenzen van hun vakgebied op en brengen muziek uit alle genres en stijlen. Voor deze editie staan weer een aantal spannende programmaonderdelen op stapel.

Deze keer is de opening voor 2 bands: het Askim Quartet (klassiek) en Pau Gordo (latin jazz). Na de opening is het podium weer open voor iedereen. De eerste band start om 21.00 uur.

 

Askim Quartet
Het Askim Pianoquartet is een internationaal kwartet bestaande uit Ayse Sisman (viool), Cerasella Pavel (altviool), Janouk Heidema (cello) en Maurice van Gerwen (piano), allen studerende aan het Fontys Conservatorium te Tilburg. Het kwartet is in de zomer van 2017 opgericht en heeft sindsdien op verschillende podia in binnen- en buitenland opgetreden. Vanavond zal dit ensemble het wereldberoemde pianokwartet van Mahler in a mineur laten horen.

Pau Gordo
Een band die ontstaan is op AMPA speelt heerlijke Latin-jazz met Daphne Horsten (vocals), Bas Mennes (trombone), Erik Verberne (gitaar), Raymond Sprenkeler (bas) en Marcel Verberne op drums.

In het voorjaar 2018 is er naast deze editie nog een avond gepland op donderdag 31 mei 2018. Noteer deze in je agenda en bezoek deze veelzijdige avonden in Paradox. De entree is altijd gratis.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply