Hanneke’s Klassieke Pianomiddag ft special guest Eduardo Diez-Garcia (viool)

Hanneke’s Klassieke Pianomiddag ft special guest Eduardo Diez-Garcia (viool)

jeugd, klassiek zo 12 nov 2017 - gratis entree - aanvang 15:00 zaal open 14:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

piano & viool

PIANORECITAL HANNEKE VAN OVERBEEK
Hanneke van Overbeek organiseerde met veel succes jarenlang de Klassieke Zondagmiddag in Paradox. Daarnaast verzorgde zij bij haar thuis regelmatig goed bezochte pianorecitals. Vanaf september 2015 voegen we deze beide uitvoeringen bij elkaar en een aantal keren per seizoen geeft Hanneke een pianorecital op een zondagmiddag in Paradox. voor deze middag heeft zij de jonge Spaanse violist Eduardo Diez-Garcia weten te strikken. samen brengen zij een programma met stukken van Von Gluck, Mozart, Bartok en Fauré.

Tijdens het tweede gedeelte van de middag zal Hanneke een aantal solostukken spelen van o.a. Satie, Bartok en Chaminade.

VOOR DE KINDEREN
Inmiddels traditioneel is deze middag de knutselhoek voor de kids. Juffrouw Jaqueline gaat samen de de aanwezige kinderen lekker knutselen, fröbelen, plakken en knippen en voor je het weet gaan ze met een kunstwerk naar huis

Hanneke van Overbeek studeerde 35 jaar geleden af aan het conservatorium van Tilburg. Zij kreeg pianoles van Jan Wijn, Theo Bles en Jaap Spaanderman. Jarenlang gaf zij les op Factorium, vroeger Tilburgse dans- en muziekschool geheten. Behalve aan het conservatorium studeerde zij ook aan de pedagogische academie en aan de universiteit (cultuursociologie).

Waar: Paradox Tilburg
Wanneer: zondag 12 november 2017, aanvang 15 uur.
De entree is zoals altijd GRATIS!

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply