Ikarai – Muhammad – THE RUMBLE IN THE JUNGLE IN CONCERT

Ikarai – Muhammad – THE RUMBLE IN THE JUNGLE IN CONCERT

za 13 apr 2019 - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal ?
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Het podium wordt omgebouwd tot boksring en Ikarai neemt het publiek mee in het verhaal van bokslegende Muhammad Ali. Een spannend gevecht tussen klassiek, jazz en audiofragmenten van The Rumble in the Jungle en Ali’s wervelende speeches. In MUHAMMAD neemt Ikarai een andere kijk op de bokssport. Het epische gevecht tussen Muhammad Ali en George Foreman in 1974 in Kinshasa, Zaïre (nu Congo), the Rumble in the Jungle , leent zich perfect voor een muziekscore: ritmisch, sierlijk maar met rake klappen.

Ikarai, bestaande uit viool, altviool, cello, contrabas, piano en drums, mengt de werelden van klassieke compositie en improvisatie tot een geluid bij een verhaal. Je ervaart hun concerten als een film voor de geest. Met alleen eigen materiaal klinkt Ikarai als geen ander. Terwijl er veel gerefereerd wordt aan klassieke muziek, belichten de composities improvisatie, samenspel en spontaniteit: jazz. Het vinden van een balans tussen deze elementen karakteriseert Ikarai’s kijk op de toekomst van moderne muziek.

Julian Schneemann piano, Camiel Jansen bas, Jeroen Batterink drums, Tessel Hersbach viool, Yanna Pelser altviool, Bence Huszar cello

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €13.00
Parapas €10.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply