Iris’ Wijsje – verrassend mini-festival met optredens op onverwachte locaties – Tilburgse Muziekmarathon 2017

Iris’ Wijsje – verrassend mini-festival met optredens op onverwachte locaties – Tilburgse Muziekmarathon 2017

do 22 jun 2017 - kaarten via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/iris-wijsje - aanvang 19:00 zaal open 18:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Iris’ Wijsje

Een “Wijsje” is een mini-festival met iedere keer een andere organisator. Je gaat in kleine groepjes met een gids op pad en wordt verrast met muzikale en culturele optredens op de meest onverwachte locaties. Het is een ontdekkingstocht die je met nieuwe ogen naar een buurt laat kijken en naar de mensen om je heen.

Deze avond neemt Iris Siemons tijdens Iris’ Wijsje je voor het eerst mee langs de verborgen schatten in het centrum van Tilburg, vanuit Paradox. Ook degene die Tilburg denkt te kennen zal zich verwonderen over de vele verscholen pareltjes van de stad. Op bijzondere locaties waar anders nooit een optreden zal plaatsvinden, presenteren zich onverwachte verrassende acts zoals muziek, dans, theater en poëzie.

We lopen door het oude deel van het centrum en pikken via de gloednieuwe verbindingen een deel van de Spoorzone én Piushaven mee waar na jaren braakliggend terrein nieuw leven is ontstaan. Het (her)ontdekken van de verborgen schatten van ons Tilburg staat centraal. In Jazzpodium Paradox, een stukje van Tilburgs unieke cultuurlandschap, is er een toepasselijk spetterend eindfeest.

Deze nieuwe, unieke ervaring is anders dan alle andere en belooft onvergetelijk te worden voor een ieder die Tilburg lief is of juist onbekend.

Vertrek vanuit Paradox om 19:00 uur, het eindfeest begint vanaf 22:00 uur in Paradox.

Meer info op: https://irissiemons.nl – http://www.wijsje.com – https://www.facebook.com/events
kaarten via: 
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/iris-wijsje

Dit concert is onderdeel van de Tilburgse Muziekmarathon 2017. Een muzikale karavaan die in juni de hele stad, dus alle wijken, dorpen, buurten en het centrum, verbindt. Verbinding is het doel. De Tilburgse Muziekmarathon betekent elke dag in een andere wijk zes uur lang overal muziek. De manifestatie wordt op donderdag 22 juni in PaRaDoX afgesloten met Iris’ Wijsje. Info: http://muziekmarathon.tilburg.com.
In juni zijn in Paradox de volgende concerten onderdeel van Tilburgse Muziekmarathon:
Vr  09 juni – Flor de Amor – Za 10 juni – Verstappen – Za 17 juni – Barrelhouse – Do 22 juni – Iris Wijsje

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply