Isabelle Amé – EP presentatie “Zonsondergang” – support Marthe Hamers

Isabelle Amé – EP presentatie “Zonsondergang” – support Marthe Hamers

zo 28 mei 2017 - + gratis 1 consumptie & haarbandje bij aankomst! - entree €10.00 - aanvang 15:00 zaal open 14:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Isabelle Amé

Een sfeervolle middag waarop deze talentvolle jonge zangeres met haar band haar gloednieuwe EP “Zonsondergang” presenteert. De entree is € 10,00 + gratis consumptiebon & haarbandje bij aankomst! Als voorprogramma is gestrikt: Marthe Hamers (prachtige stem, prachtige songs). Er geldt deze middag een kindvriendelijk deurbeleid en kids onder de 12 jaar hoeven geen entree te betalen (mits onder begeleiding van een volwassene).

Isabelle Amé is een naam die vooral bekend is geworden door haar optredens als vaste voorprogramma van Guus Meeuwis. Tijdens die tour vroeg hij haar: “Waarom ga je niet in het Nederlands zingen?”. Daar is Isabelle zo door aan het denken gezet dat het, wat begon met één Nederlandstalig liedje, is uitgegroeid tot het maken van een nieuwe EP genaamd “Zonsondergang”. Haar bevrijdende energie en country-feel heeft ze meegenomen in dit nieuwe repertoire waarin ze haar geluksmomenten bezingt, haar frustraties maar vooral nog steeds haar grootste muse: de liefde.

De band die ze meeneemt is niet mis; stuk voor stuk virtuozen op hun vakgebied. Isabelle wordt begeleid door Rob Winter (gitaar), Ton Nieuwenhuizen (bas), Erwin van Ligten (gitaar), Willem Swikker (piano) en Joost de Jong (accordeon).

Het belooft een mooie middag te worden met een sfeer zoals alleen Isabelle Amé die weet neer te zetten.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply