Ivo Neame Quartet (UK)

Ivo Neame Quartet (UK)

Improvisation, Jazz, modern contemporary, modern creative, Modern European vr 24 mei 2019 - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook


Inmiddels ontwikkelt de Britse pianist Ivo Neame tot een van opwindendste en origineelste pianisten van deze tijd. Naast zijn eigen Ivo Neame Trio en Quintet is hij vooral bekend van bands als Phronesis en het Quartet van de Noorse saxofonist Marius Neset.

Met zijn nieuwe Ivo Neame Quartet laat hij een nieuwe kant van zichzelf zien als componist. Met het album Moksha keert hij weer terug naar zijn oude label Edition Records waar ook interessante bands als Phronesis, Dinosaur, Girls on Airports & Ayolf Dale hun platen uitbrengen.

Met dit album slaat hij een nieuwe weg in waarmee voor hem een nieuw tijdperk aanbreekt in zijn toch al imposante carrière. In deze band krijgt de electronica ook meer prominentere plaats en is ook de groove nooit ver weg. Moksha tekent meer dan 10 jaar intensief touren, spelen, schrijven en muzikaal onderzoek. Iedere noot bij Ivo Neame telt!

Ivo Neame piano George Crowley sax Tom Farmer bas James Maddren drums

Ivo Neame Quartet – photo credit: Maya Sapone-Neame

 

 

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €15.00
Parapas €12.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply