Jasper Somsen Synergy Trio feat. Jean-Michel Pilc & André Ceccarelli

Jasper Somsen Synergy Trio feat. Jean-Michel Pilc & André Ceccarelli

vr 26 jan 2018 - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Jasper Somsen Trio

Internationaal supertrio samengebracht door contrabassist Jasper Somsen, met pianist Jean-Michel Pilc en drummer André Ceccarelli. Zij brachten afgelopen jaar twee zeer goed ontvangen albums uit op het Nederlandse platenlabel Challenge welke ze vanavond in Paradox presenteren.

De Nederlandse contrabassist Jasper Somsen graag met bijzondere jazzpianisten. Hij stond al eens in Paradox met de Italiaanse meesterpianist Enrico Pieranunzi. Nu komt Somsen wederom met een grootmeester, de Franse pianist Jean-Michel Pilc. Deze pianist was jarenlang woonachtig in New York en speelden daar met gasten Michael Brecker en Roy Haynes. Hij was heel lang geleden al eens in Paradox met een trio waarin toen bassist Francois Moutin en slagwerker Ari Hoenig.

Op de drumkruk zit André Ceccarelli, ooit begeleider van sterren als Aretha Franklin, Ray Charles, Stan Getz, Dexter Gordon maar ook Charles Aznavour en Gilbert Becaud. Voorwaar geen kleine jongens!

Ze namen in een recordtijd van twee dagen twee albums op onder de titel “A New Episode in Life – PT1″, (composities van Jasper), en een “A New Episode in Life – PT2. waarop vooral standards en vrije jazzimprovisaties te horen zijn. Dit concert is onderdeel van een uitgebreide Europese tournee.

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €15.00
Parapas €12.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply