Jasper Somsen Trio feat. Jean-Michel Pilc & Jasper van Hulten – CD presentatie: “A New Episode In Life part II”

Jasper Somsen Trio feat. Jean-Michel Pilc & Jasper van Hulten – CD presentatie: “A New Episode In Life part II”

Improvisation, Jazz, modern contemporary, Modern European vr 26 jan 2018 - gratis entree - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Jasper Somsen Trio

Het Jasper Somsen Trio is een internationaal supertrio samengebracht door contrabassist Jasper Somsen, met pianist Jean-Michel Pilc en drummer André Ceccarelli. Zij brachten afgelopen jaar 2 zeer goed ontvangen albums uit op het platenlabel Challenge welke ze vanavond presenteren. André Ceccarelli wordt voor deze gelegenheid vervangen door niemand minder dan Jasper van Hulten.

De Nederlandse contrabassist Jasper Somsen graag met bijzondere jazzpianisten. Hij stond al eens in Paradox met de Italiaanse meesterpianist Enrico Pieranunzi. Nu komt Somsen wederom met een grootmeester, de Franse pianist Jean-Michel Pilc. Deze pianist was jarenlang woonachtig in New York en speelden daar met gasten Michael Brecker en Roy Haynes. Hij was heel lang geleden al eens in Paradox met een trio waarin toen bassist Francois Moutin en slagwerker Ari Hoenig.

Ze namen in een recordtijd van enkele dagen 2 albums op onder de titel “A New Episode in Life – PT1″, (composities van Jasper), en een “A New Episode in Life – PT2. waarop vooral standards en vrije jazzimprovisaties te horen zijn. Dit concert is onderdeel van een uitgebreide Europese tournee.

Jasper van Hulten is een veelgevraagde slagwerker. Hij zit al sinds 2005 in de band van Wouter Hamel, zit op de drumkruk van ‘Gatecrash’, de band van trompettist Eric Vloeimans waarmee hij o.a. een Edison en Gouden Notenkraker won. Met deze bands speelt hij regelmatig in theaters, popzalen en op festivals in binnen- en buitenland. Zo speelde hij behalve in Nederland en Europa ook in Amerika, Zuid-Afrika, Australië,en in het Verre Oosten.

Meer info op: http://www.jaspersomsen.com/jasper-somsen-trio

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply