Jazzsessie – sessieleider Jamie van den Hombergh (vocals)

Jazzsessie – sessieleider Jamie van den Hombergh (vocals)

di 31 jan 2017 - entree gratis - aanvang 21:00 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

jamie-van-den-hombergh

Jamie van den Hombergh zit in het laatste jaar van het Tilburgse conservatorium en verwacht dit schooljaar af te studeren. Ze geeft daarnaast zangles op muziekscholen en is gespecialiseerd in Pop en Jazz, Ze treedt met deze muziekstijlen veelvuldig op in verschillende ensembles, en bands. Momenteel zeer actief in  “‘Het Fontys Jazz Choir” een getalenteerde groep die op hoog niveau meerstemmige jazz, pop, gospel en fusion zingen. Daarnaast is ze componist, arrangeur, lyricist van haar eigen repertoire.

Jamie is sessieleider vanavond en opent de  met een openingsconcert van een door haar samengesteld ensemble.  Deze bestaat uit Boudewijn Willems (gitaar), Lennart van Dijk (bas) en Neil van der Drift (drums). Er komen een eigen stukken voorbij maar ook songs van Gregory Porter en meerdere spannende jazz arrangementen.

Daarna gaat de sessie open voor andere aanwezige musici. Dus pak je instrument, kom naar Paradox en stap dat podium op. Uiteraard wel in overleg met sessieleider Jamie. De entree is, zoals altijd, gratis!

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply