Jazzsessie – sessieleider Donald Simoen (vervangt Joris Posthumus)

Jazzsessie – sessieleider Donald Simoen (vervangt Joris Posthumus)

di 21 feb 2017 - entree gratis - aanvang 21:00 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Donald Simoen

De altsaxofonist Joris Posthumus moet helaas verstek laten gaan deze avond. Hij heeft echter een prima vervanger gevonden in de persoon van Donald Simoen, ook op altsax.

Deze muzikant studeerde op het Fontys Conservatorium, maar woont inmiddels in Rotterdam. Na zijn conservatoriumtijd studeerden hij een half jaar in Philadelphia bij Dick Oatts, Tim Warfield, Terell Stafford & Bruce Barth. Inmiddels is hij een veelgevraagde musicus en staat onder andere ook regelmatig met Eric van der Westen PLAYGROUND in Paradox.

Donald opent vanmiddag de sessie een door hem recente opgerichte groep. Het bandje heet Bop This! en bestaat uit Donald Simoen (altosax), Gidon Nunes Vaz (trompet), Jelle van der Meulen (piano), Tijs Klaassen (bas) en Stefan Franssen op drums.

De avond begint met een openingsconcert van deze band. Daarna gaat de sessie open voor andere aanwezige musici. Dus pak je instrument, kom naar Paradox en stap dat podium op. Uiteraard wel in overleg met sessieleider Donald. De entree is, zoals altijd, gratis!

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply