Jazzsessie – sessieleider Teus Nobel (trompet) ft. Alexander van Popta, Jeroen Vierdag & Tuur Moens

Jazzsessie – sessieleider Teus Nobel (trompet) ft. Alexander van Popta, Jeroen Vierdag & Tuur Moens

di 16 mei 2017 - entree gratis - aanvang 21:00 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Teus Bobel

Sessieleider van vanavond is trompettist en componist Teus Nobel en daar zijn we zeer trots op! Later deze maand (dinsdag 30 mei) doet hij dat nogmaals. Deze jonge musicus is sinds een aantal jaren een opvallende verschijning op de Nederlandse podia. Dat dit niet onopgemerkt voorbij gaat blijkt uit zijn vele optredens in het TV programma De Wereld Draait Door. 

Als trompettist van de Rotterdam Ska Jazz Foundation tourde Teus Nobel al tijdens zijn conservatoriumjaren door heel Europa. Daarnaast is Teus sinds september 2010 werkzaam als solo-‐trompettist bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Maar ook als solo-artiest timmert Teus hard aan de weg. Hij heeft twee albums uitgebracht die hij beide keren in een uitverkocht Paradox presenteerde Vanavond opent hij de Jazzsessie met een heerlijk bandje waarin verder Alexander van Popta (piano), Jeroen Vierdag (bas) en Tuur Moens (drums) spelen.

Na dit korte optreden gaat de sessie open voor andere aanwezige musici. Dus pak je instrument, kom naar Paradox en stap dat podium op. Uiteraard wel in overleg met sessieleider Teus. De entree is, zoals altijd, gratis!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply