Jazzsessie o.l.v. Yuri Rhodenborgh (gitaar)

Jazzsessie o.l.v. Yuri Rhodenborgh (gitaar)

di 3 okt 2017 - entree gratis - aanvang 21:00 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Redbourg QuartetSessieleider deze avond is Yuri Rhodenborgh. Deze jonge gitarist is actief in het ontwikkelen en ontdekken van nieuwe stijlen, en combinaties tussen stijlen.

Het Redbourg Quartet bestaat uit Stefan Gottfried (alt/sopraan sax, Oostenrijk), Lennart van Dijk (contrabas, NL), João Sousa (drums, Portugal) en oprichter Yuri Rhodenborgh (gitaar, NL). Yuri is het kwartet begonnen met als doel zijn eigen composities ten gehore te brengen en dat zullen ze met hun festival-debuut op Jazz in Duketown ook zeker doen. Yuri haalt zijn inspiratie van ECM artiesten als Bill Frisell, Lyle Mays en Eberhard Weber met soms verrassende uitstapjes naar klassieke componisten als Olivier Messiaen en Maurice Ravel. Kortom, muziek vol onverwachte wendingen, rijk aan harmonie en zwevende melodieën.

Daarna gaat de sessie “open” en kunnen ook andere aanwezige musici het podium op. Dus pak je instrument, kom naar Paradox en ga lekker spelen in de gezelligste jazzhuiskamer van Nederland. De entree is zoals altijd GRATIS!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply