Jazzsessie o.l.v. Harmen Fraanje (piano)

Jazzsessie o.l.v. Harmen Fraanje (piano)

Jazz, Jazzsessie di 14 nov 2017 - entree gratis - aanvang 21:00 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Harmen Fraanje

Voor vanavond is de fantabuleuze pianist Harmen Fraanje gestrikt. Hij opent de sessie met een minioptreden met een door hem samengesteld ensemble.Daarin spelen, naast Harmen, verder Pascal Vermeer op drums en Alessandro Fongaro op contrabas. Deze laatste is in Tilburg wellicht wat minder bekend maar hij won in 2014 de jaarlijkse competitie voor veelbelovend muzikaal talent, de Keep an Eye Jazz Award,

De uit Italië afkomstige contrabassist Alessandro Fongaro leidt ook een eigen Quintet. Deze band bestaat verder uit Nederlandse altsaxofonist Donald Simoen, de Italiaanse gitarist Federico Castelli, de Belgische pianist Thomas Maasz en de Hongaarse drummer Attilia Gyarfas. De musici, allemaal twintigers, spelen composities van Fongaro. Stukken die zich bevinden in de sfeer van de postbop en een opmerkelijke rijpheid vertonen. Vanavond legt hij de basis voor dit Harmen Fraanje Trio.

Daarna gaat de sessie open voor andere aanwezige musici. Een uitgelezen kans om met deze jazztoppers het podium te delen. Neem je instrument mee, kom naar Paradox, stap op dat podium en ga lekker spelen. tot in Paradox! De entree is natuurlijk helemaal gratis!

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply