Judith Couwenberg – leerlingenconcert Pianoschool Judith Couwenberg & duo ‘van der Meer & Couwenberg’

Judith Couwenberg – leerlingenconcert Pianoschool Judith Couwenberg & duo ‘van der Meer & Couwenberg’

zo 2 apr 2017 - gratis entree - entree €2.00 - aanvang 14:00 zaal 13:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

kinderconcert

Paradox is een populaire locatie voor uitvoeringen van leerlingen en studenten van Conservatorium, Rockacademie, Factorium en andere muziekscholen. Deze middag presenteren de leerlingen van Pianoschool Judith Couwenberg hun kunsten op een mooie vleugel en krijgt deze middag nog een verrassend staartje!

Om deze middag nog leuker te maken voor iedereen heeft Judith niemand minder dan de bekende Tilburgse zanger/tekenaar/schrijver/poppenspeler & muzikant F. van der Meer uitgenodigd.

De heer F van der Meer studeerde ooit zang aan het conservatorium. Zo’n dertig jaar na dato besluit hij de draad weer op te pakken en de liederen die hij toen leerde te gaan uitvoeren.  Hij wordt hierbij begeleid op de vleugel door de charmante Judith Couwenberg, die wèl afgestudeerd is. Samen vormen zij duo ‘van der Meer & Couwenberg’ en brengen werken van Pergolesi, Giordani, Durante en zo meer.

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply