Kampvuurconcert – Liseth Horsten

Kampvuurconcert – Liseth Horsten

ethnic & folk music, roots do 19 okt 2017 - entree gratis - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

foto-Liseth-Horsten-by-Izaak-Slagt

Singer-songwriter Liseth Horsten is volgens haar bandgenoten en fans misschien wel het best bewaarde geheim van Tilburg. Ze schrijft wonderschone folky Americana songs met een country-knipoog en is niet het zoveelste ’meisje met gitaar’, maar een vrouw met sterke songs en een stem: warm en doorleefd maar helder als glas, down-to-earth maar ook dromerig en altijd met veel diepgang en karakter.

Toen Liseth na omzwervingen in andere muzikale projecten weer haar eigen repertoire oppakte, bracht ze in 2015 de in Californië opgenomen EP ‘Kites and Traffic Lights’ uit; een zonovergoten plaat met melancholische gitaarsongs. Terug in Nederland begon ze haar repertoire live uit te voeren met haar nieuwe band ‘Liseth & The Lost and Found’, met – eerder uit het oog verloren en weer teruggevonden – gitarist/zanger Eric van Dijsseldonk en bassist Lucas Beukers. Het bleek een gouden match en een volgende EP is inmiddels onderweg. Maar ook solo is Liseth een graag geziene gaste op kleinere akoestische podia.

Liseth speelt eigen materiaal, afgewisseld met haar interpretaties van enkele songs van americana helden als Neil Young, Bonnie Raitt en Gillian Welch. Liseth’s website: www.lisethhorsten.nl

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply