Kampvuurconcert – Cloud Cukkoo

Kampvuurconcert – Cloud Cukkoo

za 11 feb 2017 - gratis entree - aanvang 21:00 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Psychpop, indie, blues. Een combinatie van Radiohead en Alabama Shakes, doordrenkt met de modder uit Louisiana Swamps, waarin een lome sound en zwoele vocalen centraal staan. De teksten van Cloud Cukkoo nemen je mee naar een dromerige wereld waar harde realiteit altijd op de loer ligt. Deze kwetsbare atmosfeer van emotie wordt krachtig vormgegeven in de muziek.

De vierkoppige band, uit omgeving Nijmegen, is ontstaan rondom singer/songwriter Jori van Gemert. Deze dame kennen we van de Tilburgse Rockacademie en was al eerder in Paradox te zien in een editie van Notenkrakers en, samen met meestergitarist Gary Lucas, in een Jeff Buckley programma. Vanavond geeft ze een semi akoestisch optreden met haar band Cloud Cukkoo.

Het eerste optreden van Cloud Cukkoo was op Altersonic (Eurosonic) en daarvoor speelden ze al op Bevrijdingsfestival Den Bosch, Radio Veronica en een uitverkochte Sugarfactory, waar ze tevens Popsport wonnen. Ook na Altersonic zat Cloud Cukkoo niet stil; zo deed de band dit voorjaar een huiskamertour en verscheen hun eerste single “Dalliance”. Vanavond dus in Paradox en de entree is gratis!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply