Kindervoorstelling – Een zwerm koeien (4+)

Kindervoorstelling – Een zwerm koeien (4+)

infotainment, Jazz, jeugd wo 9 mei 2018 - entree €5.00 - aanvang 15:00 zaal open 14:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Een Zwerm Koeien

Een muzikale vertelvoorstelling voor het hele gezin (4+) Eigenwijs en een beetje stoer! Een zwerm koeien gaat over wie je bent en wat je later graag wilt worden. Maar ook al doe je nog zo je best, soms lukt het gewoon niet. Is dat erg? Helemaal niet. Het is veel erger als je met je wortels vast zit in de grond! Maar het gaat ook over hoeveel geluk er in één klavertje kan zitten, over dat bang zijn soms heel slim kan zijn en er zit ook één kikker in.

Een zwerm koeien is een gloednieuw verhaal geschreven door Andries Wijnker en op muziek gezet door Maartje Simons. Live zullen verteller Peter Dupont en Maartje Simons het verhaal gaan spelen met animatie stop-motion filmpjes als bijzondere toevoeging. Zo komt op een levendige en speelse manier dit maffe moderne sprookje tot leven en hoor je een onzichtbare bigband wat ervoor zorgt dat het geheel een spannend tintje krijgt. Het publiek zit niet stil, want ze worden hier en daar ingezet en dragen zo bij aan het vertellen van het verhaal.

Een zwerm koeien is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en stiekem ook heel leuk voor volwassenen). Voor informatie kunt u kijken op de website: www.eenzwermkoeien.nl

Tekst en afwerking film: Andries Wijnker, Muziek, techniek, illustraties, animatie en regie: Maartje Simons, Vertelling en kostuums: Peter Dupont, Decor en animatie: Xenia Gottenkieny, Animatie: Manfred Gstreinekst: 

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €5.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply