Live opnames ‘Alle 015 Goed’ op zondag 1 maart 2015 in Paradox!

Live opnames ‘Alle 015 Goed’ op zondag 1 maart 2015 in Paradox!

zo 1 mrt 2015 - gratis entree - entree €5.00 - aanvang 14:30 zaal 14:00
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook


Het succes van het project ‘CD Alle 014 Goed!’ geeft volop inspiratie om óók in 2015 door te gaan. Op zondag 1 maart 2015 organiseert Stichting Cultuur 013 daarom in Jazzpodium Paradox de middag ‘Alle 015 Goed!’. Ruim twintig artiesten nemen deze middag live een nummer op. Daarna kunnen bezoekers van de website van het Brabants Dagblad net als vorig jaren de beste nummers kiezen voor de CD.

Ruim twintig artiesten en bands nemen dan live een nummer op. Dit zal ook dit jaar ongetwijfeld een zeer diverse mooie muzikale middag opleveren. Na de opnamedag kunnen bezoekers van de website van het Brabants Dagblad net als voorgaande jaren de beste nummers kiezen voor de CD. Een nieuw element in dit project is de uitverkiezing van 1 act op de middag zelf die uitgenodigd wordt om in september live te spelen bij Festival Turnhout On Stage.

Alles wijst weer op een album van hoog niveau met veel afwisseling. Rock van Everyday Robots; singer-songwriters als Kris van Son, Yassine, Anne van Damme, Robin Haijes en natuurlijk bekende muzikanten als Frans van der Meer, Mathijs Leeuwis en Roland Verstappen. Reggae is er van FiJahBorn; een Franstalig lied van Lizet van Beek & John Nuyten. Maaike Hermans presenteert haar nieuwe band en ook Checkerboard Souls, de band van HindHakki en Gerton Govers is van de partij. Het Belgische element deze middag wordt verzorgd door de groep The Deer Friends.

Zaal open 14.00  entree €5,00 -Paradox Tilburg,
Start opnames stipt 14.30 uur, einde opnames rond 18.15 uur.

 

 

 

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply